07/03 2018

Poziv umjetnicima na Summer Sessions 2018 rezidencijalni program

MI+ platforma

Rok prijave je 7. svibnja 2018.

MP3 Platforma poziva umjetnike u začetku karijere da se jave na poziv za sudjelovanje na Summer Sessions rezidencijalnom programu.

Mreža za razvoj talenata Summer Sessions nudi rezidencije umjetnicima u začetku karijere te produktivnu atmosferu, kvalitetnu produkciju i stručni feedback – sve što je potrebno za pokretanje ili razvoj profesionalnog umjetničkog projekta. Umjetnici koji budu primljeni u rezidencijalni program imati će priliku svoj rad javno predstaviti u državi članice mreže u kojoj budu gostovali, kao i u Hrvatskoj po povratku s rezidencije.

/ tko se može prijaviti ?

Poziv je namijenjen mladim i neafirmiranim umjetnicima koji su mlađi od 35 godina i/ili su diplomirali prije manje od 5 godina od vremena prijave.

/ zašto se prijaviti?

Summer Sessions mreža odabranim kandidatima/kandidatkinjama osigurava financijsku podršku u iznosu od 3000 EUR  (za troškove putovanja, smještaja, materijala i naknade), osiguran pristup tehničkim objektima i laboratorijima domaćinske organizacije, savjetovanje stručnjaka za produkciju, kustosa, voditelja projekta i/ili drugog osoblja, mogućnost javne prezentacije svog rada.

/ kako se prijaviti?

 

  1. Izradite konkretan prijedlog projekta (ne postoje zahtjevi i ograničenja vezana za temu, metodu i disciplinu).
  2. Snimite videozapis u trajanju od 2 minute u kojem objašnjavate svoj projekt. Imajte na umu da videozapis pregledavaju sve organizacije uključene u mrežu te je stoga poželjno da koristite engleski jezik (gramatika i izgovor se ne ocjenjuju).
  3. Videozapis prenesite na Youtube, Vimeo ili slične servise*.
  4. Ispunite online obrazac za prijavu koji se nalazi ovdje. Ne zaboravite uključiti poveznicu na vaš video prijedlog.

*imajte na umu da na Youtube-u videozapis možete označiti kao “nenaveden” (unlisted). Time videozapis neće biti vidljiv osobama s kojima niste podijelili poveznicu. Na Vimeu možete postaviti lozinku.

Rok za prijavu je 7. svibnja 2018.
Za potporu MP3 platforme prijaviti se mogu isključivo osobe iz Republike Hrvatske.

Rezultati selekcije biti će priopćeni sredinom lipnja 2018.
Predviđeno trajanje Summer Sessions rezidencije je 6 do 8 tjedana u srpnju / kolovozu / rujnu 2018.

Za sve dodatne informacije posjetite službenu Summer Sessions stranicu ili nas kontaktirajte putem e-maila metamedia@email.com

Tags: , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback