22/08 2014

Poziv za sudjelovanje u međunarodnom treningu o aktivnom građanstvu

Natječaji, Novosti

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane i građanke starije od 18 godina da se prijave za sudjelovanje u međunarodnom treningu za trenere o aktivnom građanstvu koji će biti namijenjen građanima, aktivistima, organizacijama civilnog društva iz Istarske županije, a održat će se u Bugarskoj od 21. – 27. rujna 2014. godine. Trening će,prema metodi Kazališta potlačenih, voditi treneri iz partnerske organizacije iz Slovenije, Udruge KID Pina-e.

Nakon izbora pet kandidata/inja, a prije samog treninga u Bugarskoj, održat će se uvodna lokalna radionica u Puli, na kojoj će se sudionike upoznati s projektom te će dobiti sve potrebne informacije o treningu. Također, pri povratku, sudionici/ce treninga bit će obavezni organizirati jedan lokalni događaj koji će se baviti konkretnim problemom u zajednici i koji će biti namijenjen široj lokalnoj zajednici.

Ispunjene prijavnice možete slati do 25.08.2014. na andrej.pevec@civilnodrustvo-istra.hr ili ines.dojkic@civilnodrustvo-istra.hr , a više informacija možete naći na www.civilnodrustvo-istra.hr.

mid_535a683d0bb31

Izvor

Slika 

Tags: , ,

RSS 2.0 | trackback