13/05 2024

Festival Media Mediterranea 26 – poziv volonterima

Media Mediterranea, Novosti

Udruga Metamedij organizira 26. izdanje Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg će se od 27. svibnja do 1. lipnja 2024. godine u Puli održavati različiti programi: Radionica i izložba spekulativne dizajnerske prakse, skupna izložba, audiovizualni performans, autobusne ture i festivalski after party uz DJ-eve i elektronsku muziku.

 

 

Tema ovogodišnjeg festivala je „Umreženo more“, a po običaju održat će se u centru grada: Malo rimsko kazalište (ekran na zgradi AMI-a), Galeriji Novo, Galeriji Društva arhitekata Istre (DAI-SAI), Muzejsko galerijskom prostoru Sveta Srca i Klub Kotač DC-a Rojc.

 

Kako bismo ga uspješno sproveli potrebna nam je i vaša pomoć! Tražimo šest (6) volontera koji će od 24. svibnja do 2. lipnja pomoći u promidžbi, dočeku gostiju, asistiranju tehničarima u postavljanju i skidanju izložbi, brizi oko cateringa… Prijava se vrši  ovdje:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3WJRV0YDK9Aii3kxG6gjsCgV43q9G6fkYZC-SnrxncB51Ig/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Volontiranje na festivalu je savršen način za doživjeti festivalski duh i upoznati se s organizacijom manifestacija, upoznati mlade afirmirane i neafirmirane umjetnike/ce iz zemlje i inozemstva, te postati dio festivalskog tima koji će građanima i ovoga puta ponuditi inovativan i bogat program.

RSS 2.0 | trackback