12/11 2019

Započela snimanja za instalaciju ”All in Rojc”

Novosti

”All In Rojc” kulturna je participativna aktivnost unutar projekta ”GRAD(imo) ROJC” čija provedba uključuje stotinjak udruga koje djeluju u sklopu društvenog centra Karlo Rojc. Rezultat ove aktivnosti bit će vizualna instalacija/projekcija koju, dio po dio, gradi petstotinjak indirektnih i direktnih korisnika Karlo Rojca.

”All in Rojc” instalaciju izrađuju udruge Metamedij i Sonitus. Ideja je da se okupe sve aktivne udruge, pojedinci, klubovi, organizacije i ustanove koje koriste prostore Rojca i koje u svojoj ukupnosti čine Rojc. Instalacija je zamišljena kao 3D videomapping koji će se prikazati na pročelju zgrade Karlo Rojc, a cilj je napraviti zajedničku fotografiju kojom će se zabilježiti šarolikost udruga i pojedinaca koji trenutno djeluju u Rojcu. Svaka udruga/pojedinac činit će dio mozaika instalacije.

GRAD(imo)ROJC… a možeš i ti 🙂

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta: 2.372,125,89 kuna / 2.016.306,90 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Tags: , , ,

RSS 2.0 | trackback