26/07 2018

VOLONTIRAJ! Postani dio Media Mediterranea festivalskog tima!

Media Mediterranea, Novosti

Ovogodišnje, 20. po redu izdanje Media Mediterranea festivala održat će se 17. i 18. kolovoza, tijekom večernjih sati, u Titovom parku. Cilj je promovirati transdisciplinarnu razmjenu između umjetnosti, javnosti, glazbe i participacije djece. Tema festivala je priroda i/ili odnos tehnologije i prirode, a program uključuje urbano-umjetničke instalacije, izložbe, dječje radionice i glazbeni program.

Udruga Metamedij je neprofitna organizacija i treba vašu pomoć u realizaciji ovogodišnjeg Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg se i održava natječaj Zlatna lubenica 2.0. Finalisti i pobjednik natječaja će se predstaviti 16. kolovoza 2018. u SKUC- u u Puli.

Volontiranje na festivalu je savršen način za iskusiti festivalski duh, susresti se i spojiti s novim ljudima, steći iskustvo u radu s međunarodno priznatim umjetnicima i postati dio festivalskog tima koji će Gradu Puli ponuditi inovativan i bogat program.

Media Mediterranea festival
Traženi broj volontera: 12
Datumi festivala i period volontiranja:
18. i 19. kolovoz 2018.
Titov park,Pula
Volonteri će se upoznati i raditi na:

Postavljanje radova natjecatelja u izložbenom prostoru SKUC-a
prije otvorenja izložbe
Traženi broj volontera: 3
Datum izložbe i period volontiranja:
15. i 16. kolovoz 2018.
SKUC,Pula
Volonteri će se upoznati i raditi na:

Napomena: volonteri ne moraju sudjelovati u svim navedenim aktivnostima. U prijavnici odaberite aktivnost(i) od vašeg interesa.

Volonteri dobivaju:

Kako se prijaviti?
Sve što treba je ispuniti PRIJAVNICU do 10. kolovoza 2018.

Tags: , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback