15/06 2022

Istraživanje kulturnih potreba i kulturne potrošnje građana i građanki Istarske županije

MI+ platforma, Novosti

IKA – Istarska kulturna agencija – Agenzia culturale istriana provodi sveobuhvatno online anketno istraživanje kulturnih potreba i kulturne potrošnje građana i građanki Istarske županije.

Kako bismo prikupili kvalitetan uzorak, potrebno je da anketa dopre do što većeg broja zainteresiranih, bez obzira na spol, dob, status, interese i djelatnosti u kojima djeluju. Stoga Vas/vas srdačno molimo da anketu proslijedite svojim čitateljima/čitateljicama.

Istraživanje se provodi u suradnji sa sociolozima izv. prof. dr.sc. Željkom Tonković i doc. dr.sc. Krešimirom Krolom te udrugom Metamedij.

Cilj istraživanja je produbiti postojeća saznanja o obrascima kulturne participacije u Istri te doprinijeti inovativnim kulturnim politikama i mjerama na lokalnoj i regionalnoj razini, koje će podrazumijevati stvaranje materijalnih i društvenih uvjeta za umjetničku produkciju, njenu promociju, razvoj i distribuciju.

Pozivamo Vas/vas da anketu ispunite putem poveznice: https://limesurvey.srce.hr/519227?lang=hr.

Sudjelovanje u anketi u potpunosti je anonimno i dobrovoljno. Svi podaci prikupljeni ovim putem bit će javno objavljeni. Anketa ima 30 pitanja, a samo ispunjavanje traje najviše 15 minuta.

RSS 2.0 | trackback