30/05 2019

Finalisti natječaja Made in Rojc

Metamusic studio, Natječaji, Novosti

Udruga Metamedij je u sklopu projekta GRAD(imo) Rojc provela natječaj za promicanje neafirmiranih glazbenika “Made in Rojc”. Kroz natječaj, koji je bio otvoren do 30. travnja 2019. godine, odabrano je četiri finalista koji će dobiti mogućnost snimanja autorskog materijala u studiju i zajedničkog izdavanje nosača zvuka.

Na natječaju je sveukupno zakupljeno deset prijava. Finalisti su bend Arya iz Umaga, bend PANIC ALERT iz Pule, glazbeni sastav Electrified Enemies iz Pule i rap izvođač Mirko Incos iz Pule, a odabrao ih je stručni žiri kojeg čine Miro Kusačić, Ferid Hukić i Marijan Jelenić. U sklopu natječaja održane su i dvije radionice osnova rada u studiju koje je vodio Bruno Legović – održane od 20. do 24. svibnja (za javnost) i od 27. do 28. svibnja (za finaliste).

Projekt GRAD(imo) ROJC provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Metamedij, Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin. Ukupna vrijednost projekta je 2.372,125,89 kuna/ 2.016,307,01 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Tags: , , ,

RSS 2.0 | trackback