01/04 2022

Nagradni natječaj “Odabir najboljeg DJ mixa – Mladi na mreži”

Mladi na mreži, Novosti

Pravila nagradnog natječaja:

 

Članak 1: Organizator nagradnog natječaja

 

Nagradni natječaj Odabir najboljeg DJ mixa – Mladi na mreži” raspisuje UDRUGA ZA RAZVOJ AUDIO VIZUALNE UMJETNOSTI METAMEDIJ (skraćeno: Udruga Metamedij), Koparska 31, 52100 Pula, OIB:  58137025472 (u daljnjem tekstu: Organizator).

 

Članak 2: Trajanje i svrha nagradnog natječaja:

 

Nagradni natječaj provodi se od 04.04.2022. u 10:00 do 10.04.2022. u 23:59, a u cilju poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi. Pobjednici će biti proglašeni 18.04.2022. na službenoj web, Facebook i Instagram stranici Organizatora.

 

Članak 3: Fond nagrada koji utvrđuje organizator

 

Organizator dodjeljuje tri poklon bona u SVIJETU MEDIJA D.O.O za prva tri osvojena mjesta: za prvo mjesto 300 HRK, za drugo 200 HRK, a za treće mjesto 100 HRK. Ukupna vrijednost nagradnog fonda je 600 HRK.

 

 

Članak 4: Način sudjelovanja i proglašenje pobjednika

 

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe starosti od 16 do 25 godina koje prihvaćaju ova pravila i uvjete sudjelovanja.

Sudionici šalju svoje DJ mikseve, za koje je preporučljivo da ne budu duži od 30 minuta. Najpoželjnije je da miksevi budu u audio formatu u wav. ili flac, ali bit će uzeti u obzir i radovi pristigli u mp3 formatu.

Natječaj nije žanrovski ograničen, a preferirani stil je urbana glazba. Po primitku miksa žiri će odabrati najbolje mikseve i objaviti ih na mixcloud profilu udruge Metamedij.

Uz miks, poželjno je poslati popis pjesama s imenima remiksera, u slučaju da postoje. Također je nužno poslati i kraći CV/biografiju (s datumom rođenja i kontaktom) u kojoj prijavitelji odgovaraju na pitanja; Kada i zašto vam je došla želja za puštanjem glazbe?; Koji je prvi događaj na kojem ste nastupali kao DJ; Koje su vaše ambicije u glazbenom svijetu? Poželjno je poslati i fotografiju (sa slušalicama ili za DJ pultom) radi promocije.

Mikseve, listu pjesama, CV (s datumom rođenja i kontaktom) te fotografiju treba poslati na mail Organizatora mladinamrezi2021@gmail.com od 04.04.2022. u 10:00 do 10.04.2022. u 23:59. Broj prijava po sudioniku ograničen je na najviše dvije prijave. Organizator će izabrati najbolji DJ mix u omjeru glasova 2:1. Dva glasa ima stručni žiri (Ivan Šugar, Marino Jurcan), a jedan publika koja će glasati putem   Glasati će biti moguće davanjem “lajka” za DJ mix koji vam se najviše sviđa u razdoblju od 12.04. do 17.04.2022. godine na Facebook i Instagram stranicama Organizatora. Dobitnici će biti objavljeni 18.04.2022. do 13 sati na službenoj Facebook, Instagram i web stranici Organizatora (www.metamedia.hr).

U suradnji s Radio Rojcom, u emisiji “Subotom uvečer idem u disko”, bit će emitirani najbolji miksevi po mišljenju glazbenog urednika emisije, Borisa Bjelice Bebetta. Termini emitiranja su subotom od 20 do 22 sata, FM frekvencija je 87,7 MHZ, a livestream je moguće poslušati na adresi radiorojc.eu.

Sudionici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od gore navedenih, niti se nagrada može zamijeniti za novac. Prijavom na nagradni natječaj, sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima te da ista prihvaćaju u cijelosti.

 

Članak 5: Preuzimanje nagrade

 

Dobitnici nagradnog natječaja mogu preuzeti nagradu u prostoru Udruge Metamedij (Gajeva 3, Pula – DC Rojc) uz predočenje osobne iskaznice ili će im ona biti poslana poštom. Nagrada nije prenosiva.

 

Članak 6: Korištenje osobnih podataka

 

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju njegova pravila i daju dozvolu Organizatoru da obradom podataka (ime i prezime) omogući proglašenje pobjednika. Organizator će obrađivati podatke do okončanja nagradnog natječaja i marketinških aktivnosti vezanih uz njegovo provođenje.

Organizator će poduzeti sve potrebne mjere koje će osigurati da se osobni podaci sudionika obrade i koriste na siguran način te u skladu s GDPR uredbom.

 

Članak 7: Ova objava nije sponzorirana od strane Facebooka, Instagrama ni Meta kompanije.

 

Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom ni Instagramom, niti ga oni promiču i sponzoriraju. Podatke dajete Udruzi Metamedij isključivo za potrebe provedbe nagradnog natječaja, a ne Facebooku i Instagramu. Napominjemo da su Facebook, Instagram i ostale društvene mreže javni prostori i objava bilo kojeg sadržaja može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici nagradnog natječaja objave sadržaje na našoj Facebook i Instagram stranici, smatrat ćemo da su ih objavili svojevoljno. Udruga Metamedij ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao ni za moguću zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od strane trećih osoba. Također, smatrat ćemo da sudionici koji objave bilo kakav sadržaj na našoj Facebook i Instagram stranici (uključujući fotografije, videe, radove, poruke, komentare, osobne podatke i sl.) imaju za to sva potrebna ovlaštenja. Takvom objavom ujedno daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe, te se odriču svih materijalnih i drugih prava koja im po toj osnovi pripadaju.

 

Članak 8: Dostupnost pravila nagradnog natječaja

 

Pravila nagradnog natječaja objavljena su na službenoj web stranici Organizatora (www.metamedia.hr).

Za eventualne sporove nastale tijekom trajanja nagradnog natječaja “Odabir najboljeg DJ mixa – Mladi na mreži” koje nije moguće riješiti sporazumno, nadležan je sud u Puli.

 

Pravila vrijede od 04.04.2022. do 10.04.2022. godine.

 

Organizator natječaja: Udruga za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij.

 

Projekt „Mladi na mreži“ provodi se od lipnja 2021. do lipnja 2022. godine. Vrijednost projekta je 463.988,06 kuna, od čega iznos od 394.389,85 kuna (85%) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok je iznos od 69.598,21 kuna (15%) sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Više informacija o EU fondovima moguće je pronaći na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr ili www.esf.hr.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij.

 

Tags:

RSS 2.0 | trackback