14/03 2022

Nagradni natječaj “Odabir najbolje GIF animacije, emojija ili stickera – Mladi na mreži”

Mladi na mreži, Natječaji

Pravila nagradnog natječaja:

 

Članak 1: Organizator nagradnog natječaja

 

Nagradni natječaj “Odabir najbolje GIF animacije, emojija ili stickera – Mladi na mreži” raspisuje UDRUGA ZA RAZVOJ AUDIO VIZUALNE UMJETNOSTI METAMEDIJ (skraćeno: Udruga Metamedij), Koparska 31, 52100 Pula, OIB:  58137025472 (u daljnjem tekstu: Organizator).

 

Članak 2: Trajanje i svrha nagradnog natječaja:

 

Nagradni natječaj provodi se od 14.03.2022. u 10:00 do 20.03.2022. u 23:59, a u cilju poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi. Pobjednici će biti proglašeni 28.03.2022. na službenoj web, Facebook i Instagram stranici Organizatora.

 

Članak 3: Fond nagrada koji utvrđuje organizator

 

Organizator dodjeljuje tri poklon bona u SVIJETU MEDIJA D.O.O za prva tri osvojena mjesta: za prvo mjesto 300 HRK, za drugo 200 HRK, a za treće mjesto 100 HRK. Ukupna vrijednost nagradnog fonda je 600 HRK.

 

 

Članak 4: Način sudjelovanja i proglašenje pobjednika

 

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve osobe starosti od 16 do 25 godina koje prihvaćaju ova pravila i uvjete sudjelovanja.

Sudionici šalju najviše tri rada na slobodnu temu i osobne podatke (ime i prezime, adresa, datum rođenja, broj mobitela, naziv i kratki opis rada te kratki životopis) na mail Organizatora mladinamrezi2021@gmail.com od dana 14.03.2022. u 10:00 do 20.03.2022. u 23:59.  Organizator će izabrati najbolju gif animaciju, emoji ili sticker u omjeru glasova 2:1. Dva glasa ima stručni žiri (Franka Tretinjak, Dina Milovčić i Ivana-Nataša Turković), a jedan publika koja će glasati putem službene Facebook i Instagram stranice Organizatora. Glasati će biti moguće davanjem “lajka” za rad koji vam se najviše sviđa u razdoblju od 22. do 27.03.2022. godine putem Facebook i Instagram stranice Organizatora. Dobitnici će biti objavljeni do 28.03.2022. u 13 sati na službenoj Facebook, Instagram i web stranici projekta Mladi na mreži kojega provodi Organizator.

Sudionici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od gore navedenih, niti se nagrada može zamijeniti za novac. Prijavom na nagradni natječaj, sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima te da ista prihvaćaju u cijelosti.

 

Članak 5: Preuzimanje nagrade

 

Dobitnici nagradnog natječaja mogu preuzeti nagradu u prostoru Udruge Metamedij (Gajeva 3, Pula – DC Rojc) uz predočenje osobne iskaznice ili će im ona biti poslana poštom. Nagrada nije prenosiva.

 

Članak 6: Korištenje osobnih podataka

 

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju njegova pravila i daju dozvolu Organizatoru da obradom podataka (ime i prezime) omogući proglašenje pobjednika. Organizator će obrađivati podatke do okončanja nagradnog natječaja i marketinških aktivnosti vezanih uz njegovo provođenje.

Organizator će poduzeti sve potrebne mjere koje će osigurati da se osobni podatci sudionika obrade i koriste na siguran način te u skladu s GDPR uredbom.

 

 

 

 

Članak 7: Ova objava nije sponzorirana od strane Facebooka ni Instagrama

 

Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom ni Instagramom, niti ga oni promiču i sponzoriraju. Podatke dajete Udruzi Metamedij isključivo za potrebe provedbe nagradnog natječaja, a ne Facebooku i Instagramu. Napominjemo, Facebook i Instagram su javni prostori i objava bilo kojeg sadržaja može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici nagradnog natječaja objave sadržaje na našoj Facebook i Instagram stranici, smatrat ćemo da su ih objavili svojevoljno. Udruga Metamedij ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao ni za moguću zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od strane trećih osoba. Također, smatrat ćemo da sudionici koji objave bilo kakav sadržaj na našoj Facebook i Instagram stranici (uključujući fotografije, radove, poruke, komentare, osobne podatke i sl.) imaju za to sva potrebna ovlaštenja. Takvom objavom ujedno daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe, te se odriču svih materijalnih i drugih prava koja im po toj osnovi pripadaju.

 

Članak 8: Dostupnost pravila nagradnog natječaja

 

Pravila nagradnog natječaja objavljena su na službenoj web stranici projekta Mladi na mreži, kojega provodi Organizator (Udruga Metamedij).

Za eventualne sporove nastale tijekom trajanja nagradnog natječaja “Odabir najbolje GIF animacije, emojija ili stickera – Mladi na mreži” koje nije moguće riješiti sporazumno, nadležan je sud u Puli.

 

Pravila vrijede od 14.03.2022. do 20.03.2022. godine.

 

Organizator natječaja: Udruga za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij.

 

Projekt „Mladi na mreži“ provodi se od lipnja 2021. do lipnja 2022. godine. Vrijednost projekta je 463.988,06 kuna, od čega iznos od 394.389,85 kuna (85%) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok je iznos od 69.598,21 kuna (15 %) sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Više informacija o EU fondovima moguće je pronaći na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr ili www.esf.hr.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij.

RSS 2.0 | trackback