11/06 2019

GRAD(imo) Rojc: Akcija s građanima

Novosti

Zajednička akcija uređenja unutrašnjeg dvorišta Rojca u sklopu projekta GRAD(imo) Rojc bit će održana u subotu, 15. lipnja 2019. s početkom u 10 sati.

Voliš vrtlariti, kreirati i družiti se s ljudima? Onda je ovo pravi način da započneš vikend. Dovoljno je da poneseš dobru volju, a ako želiš možeš donijeti sadnice za oživljavanje našeg urbanog vrta u dvorištu ili oblutke i komade starih pločica za izradu mozaika. Oslikavamo, piturivamo, popravljamo, kuhamo, puštamo muziku… Djeca, kućni ljubimci i nešto slatko su dobro došli!

Za sve sudionike, osim hrane bit će osigurano i osvježenje – kave i čaja neće nedostajati, a za sve ostalo tu je naš kafić zajednice KarloBar!

Pogledaj kako je protekla jedna od prošlih akcija:

Akcija s građanima provodi se u sklopu projekta GRAD(imo) Rojc. Projekt provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Metamedij, Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin. Ukupna vrijednost projekta je 2.372,125,89 kuna/ 2.016,307,01 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Akcija s građanima sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Tags:

RSS 2.0 | trackback