12/02 2020

All in Rojc instalacija – 2. krug snimanja

Novosti

”All In Rojc” kulturna je participativna aktivnost unutar projekta ”GRAD(imo) ROJC” čija provedba uključuje stotinjak udruga koje djeluju u sklopu Društvenog centra Karlo Rojc. Rezultat ove aktivnosti bit će vizualna instalacija/projekcija koju, dio po dio, gradi petstotinjak indirektnih i direktnih korisnika Rojca.

Prvi dio snimanja odvijao se tijekom studenog 2019. godine, a izrada se nastavila u 11. veljače 2020. s udrugama Unity TWG, FigaroCapoeira, HDLU, Školom za primijenjenu umjetnosti i dizajn Pulaklubom Lotus i planinarskim društvom Elektroistra.

”All in Rojc” instalaciju izrađuju udruge Metamedij i Sonitus. Ideja je da se okupe sve aktivne udruge, pojedinci, klubovi, organizacije i ustanove koje koriste prostore Rojca i koje u svojoj ukupnosti čine Društveni centar Rojc. Instalacija je zamišljena kao 3D video mapping koji će se prikazati na pročelju zgrade Karlo Rojc, a cilj je napraviti zajedničku fotografiju kojom će se zabilježiti raznovrsnost udruga i pojedinaca koji trenutno djeluju u Rojcu. Svaka udruga, klub ili pojedinac činit će dio mozaika instalacije.

 

GRAD(imo)ROJC… a možeš i ti 🙂

 

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta: 2.372,125,89 kuna / 2.016.306,90 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Tags: , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback