26/11 2010

“The first 15 years” u u Fort Bourguignonu

Novosti

Dana 27. studenog 2010., s početkom u 11:00 sati, povodom obilježavanja prvih 15 godina elektroničke glazbene scene u Puli, održat će se nastup 26 DJ-eva na tri flora.

Od pulski DJ-eva nastupaju Tomi Rollo (E-Artists, Pula), Kovach (Freelance, Pula), Pappa Gogo, Daniel Jay (Freelance, Pula), Asecretsource (E-Artists, Pula), Roberta (E-Artists, Pula), Damian (Freelance, Pula), Elviss (Freelance, Pula), Boris (Freelance, Pula), Marino (Disco Inferno, Pula), Krekman (E-Artists, Pula), Just DJ-S (E-Artists, Pula), Crazy Twins (E-Artists, Pula) i rovinjski Vlady.
Kao gosti večeri nastupit će zagrebački DJ Kiki i riječki DJ Tom Jay, a uz nastupe samih DJ-eva, moći će se pogledati i projekcije na zidu koje će predstaviti Trotil iz Zagreba i VJ Ana iz Pule.

Riječ je o manifestaciji koju organizira novoosnovana udruga E-artists, koja okuplja DJ-eve i autore elektroničke glazbe te djeluju i organiziraju evente u Fort Bourguignonu. Udruga je osnovana u cilju promicanja elektroničke glazbe i njene produkcije, koju će promicati putem manifestacija, radionica, festivala i multimedijskih prezentacija.

Promocija elektroničke nezavisne glazbe započela je u (Puli) pravom smislu riječi prije 15 (u FB-u iako je početak zapravo startao 1993. god. sa tri party-a T1, T2, T3) godina organiziranim partyjima u kultnoj utvrdi Bourguignon.
Prisjećajući se početaka, iznimnog entuzijazma i oduševljenja ovim glazbenim izražajem nismo mogli ne pozvati sve one koji su dali svoj doprinos ovoj sceni i izuzetno nam je drago što je odaziv, kako veterana tako i mladih snaga bio toliko veliki, kaže udruga E-artists.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback