28/02 2011

Studijski posjet “„Doprinos organizacija civilnog društva u očuvanju kulturne baštine“

Novosti

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Doprinos organizacija civilnog društva u očuvanju kulturne baštine“  koji će se održati od 29. ožujka do 01. travnja 2011. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta upoznavanje je međunarodnih i europskih pravnih osnova usmjerenih na očuvanje kulturne baštine. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te umrežavanja međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.

Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području i do sada još nisu sudjelovale u ovom programu.

Rok za prijavu je najkasnije do 04. ožujka, u 16:00 sati. Način prijave, sve potrebne obrazce za prijavu te plan rada možete pronaći OVDJE.

Tags: ,

RSS 2.0 | trackback