03/02 2011

Stanovnici Rojca u spotu pulske grupe “Nola”

Novosti

Videospot za novi singl “Bez tebe” u fokus stavlja (ne)obične ljude i njihove vrijednosti; susjede, prijatelje, poznanike, sugrađane.
Marijan Jelenić, autor glazbe i teksta za singl “Bez tebe” ujedno i scenarist ovog videospota najbolje opisuje poruku pjesme: “Bez tebe nije samo ljubavna fraza, već životna činjenica, jer kao što ne postoji glas jedne ruke tako ni pojedinac ne može sam opstati.

Tom tezom vodi se i videospot za pjesmu Bez tebe.” Oko sto ljudi sudjelovalo je u snimanju ovog videospota. Pored grupe Nola u novom video uratku sudjeluju članovi petnaestak udruga, kreativci i umjetnici koji svojim radom žele popraviti kvalitetu življenja u svom okruženju; bendovi, plesači, svirači, zbor, mažoretkinje, sportaši, čarobnjaci, performeri, glumci, fotografi i drugi.

Bivša vojarna Karlo Rojc, danas dom neprofitnih udruga različitih interesa poslužila je Zoranu Mikletiću, snimatelju i redatelju videospota, kao izvrsna kulisa. Prostor, kojeg je Grad Pula prenamijenio za potrebe udruga i time pokazao kako se hladni vojni objekti mogu pretvoriti u kreativne inkubatore, postao je u videospotu mjesto dobrih vibracija, zajedništva i sreće. Dijelovi spota snimljeni su nedaleko Manjadvorci u prigodi foto-sessiona kojeg je za potrebe grupe Nola odradila mlada medulinska fotografkinja Ana Lorencin.

Spot pogledajte OVDJE: http://www.youtube.com/watch?v=SiCRnAVo1w8

Tags: , , ,

RSS 2.0 | trackback