25/02 2011

Seminar “Prezentacijske vještine” u Bujama

Novosti

Udruga Informo zajedno sa Poslovnom Akademijom Rijeka organizira seminar pod nazivom «Prezentacijske vještine», koji  će se održati  – prvi dio u srijedu 2.ožujka 2011. od 16 do 20 sati te drugi dio u četvrtak od 16 do  20 sati u Pučkom Otvorenom Učilištu u Bujama.

Seminar «Prezentacijske vještine» će vas naučiti kako prevladati strah od javnog nastupa, djelovati uvjerljivo i utjecajno, ostaviti dobar dojam i napraviti nezaboravnu i zanimljivu prezentaciju, poslati jasne  i učinkovite poruke, kako popraviti govor tijela, te mnogobrojne “finese” i načela učinkovitog i dojmljivog prezentiranja.

Seminar  je namijenjen svima onima koji iz osobnog iskustva znaju koliko je vještina djelotvornog prezentiranja bitna, odnosno zaposlenicima na svim razinama u tvrtkama, menađerima svih razina, poslovnim tajnicama/voditeljima ureda, nezaposlenima, studentima …

Prijave se vrše popunjavanjem i slanjem prijavnog obrasca na adresu e-pošte davor.pinzan@informo.hr.  Napominjemo da je broj sudionika ograničen na 20 te da će se sudionici moći prijavljivati do popunjena kvote ili najkasnije do 1.3.2011.

Tags: , , , ,

RSS 2.0 | trackback