17/04 2014

Rewindx2: Sat kulture 8. i 14. travnja

Novosti

Donosimo vam zadnje dvije emisije “Sata kulture” u kojem smo prošli bitnije kulturne događaje u prvoj polovici ovog mjeseca (8. travnja) u kojem je Labin Art Express XXI. odao počast Hermanu Potočniku Noordungu, predstavljen je program “Puna je Pula/Pola gremita” i prikazane projekcije animiranih filmova Adratic Animation-a. Emisiju od 8. travnja poslušajte ovdje.

Ovog tjedna vruće teme bile su (14. travnja) video instalacija Željka Vukićevića Zhela koja je postavljena u galeriji Poola, premijerna predstava teatra Nemerik “Žed(n)a udaha” te najava ETNOFILm festivala u Rovinju o čemu smo razgovarali s Tamarom Nikolić Đerić, te recentne informacije, natječaji i pozivi za umjetnike. Emisiju Sat kulture koja je išla uživo 14. travnja u 13 i 15 sati poslušajte ovdje.

Novinari i suradnici su Ana Orsag, Tatjana Tomić i Marino Jurcan koji je birao glazbu. Emisija “Sat kulture” se u 45 minuta bavi temama iz širokog polja kulture, prati se regionalna kulturna politika, aktualni kulturni događaji, predstavljaju gostujući i domaći umjetnici, ali čuju se i glasovi raznorodnih muzičkih scena, organizatora, izvođača i publike.

images

Izvor

Tags:

RSS 2.0 | trackback