08/02 2011

Radionice “Volontiram!” za volonterke i volontere, kao i one koji to žele postati

Novosti

Godina 2011. je Odlukom EU proglašena Europskom godinom volontiranja i aktivnog građanstva. S tim u vezi Volonterski centar Istarske županije organizira radionice “Volontiram!” za sve one koji jesu ili žele postati volonteri/volonterke i na taj način doprinijeti razvoju zajednice u kojoj žive.

Radionice su namijenjene svim građanima/građankama koji žele više znati o volonterstvu, volonterskim poslovima, zašto ljudi volontiraju i zašto organizacije trebaju volontere te o Zakonu o volonterstvu.

Radionice će se održati:

– Rovinju, 19.2. u Talijanskoj srednjoj školi (G. Carducci 16) od 11.00 do 16.00 sati
– Pazinu, 26.2. u prostoru Radiokluba Pazin (M.B. Rašana 2/IV) od 11.00 do 16.00 sati
– Puli, 5.3. u prostoru Metamedija (Gajeva 3) od 11.00 do 16.00 sati

Radionice su besplatne za sve, materijale za radionice kao i osvježenje za sudionike/ice osigurava organizator.

Broj sudionika/ica je ograničen s toga vas molimo da ispunjene prijavnice pošaljete na e-mail adresu volonterskicentar@pula.org najmanje četiri dana prije održavanja samih radionica.
Prijavnica se nalazi u prilogu ove vijesti te na web stranici Inicijative za Volonterski centar IŽ http://twiki.pula.org/bin/view/VolonterskiCentar.
Također ju možete zatražiti upitom na gore navedenu mail adresu ili na stranicama bilo koje od udruga članica Inicijative.

Projekt Volonterski centar Istarske županije provodi se uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Istarske županije.

PRIJAVNICA: Radionice_Volontiram_prijavnica

Tags: , , , ,

RSS 2.0 | trackback