05/10 2010

Program Mladi na djelu

Novosti

Rumunjska Nacionalna agencija za program Mladi na djelu organizira aktivnost izgradnje partnerstva za organizacije koje nemaju puno iskustva s programom Mladi na djelu i koje žele naučiti više o kvaliteti u projektima Razmjena mladih, kao i pronaći partnere za razradu novih projekata. Aktivnost će se održati u Bukureštu (Rumunjska), od 23. do 28. studenog 2010. godine.

Naglasak će biti na Razmjenama mladih koje uključuju mlade s manje mogućnosti, pogotovo mlade s invaliditetom ili mlade iz ruralnih sredina. Od sudionika će se očekivati da su unaprijed upoznati s osnovama programa Mladi na djelu, Razmjena mladih te upravljanja projektima.

Rumunjska Nacionalna agencija za program Mladi na djelu će snositi troškove sudjelovanja, a Agencija za mobilnost i programe EU troškove puta za 1 sudionika/cu iz Hrvatske.

Za više informacija i prijave posjetite sljedeću stranicu: http://www.salto-youth.net/tools/training/find-a-training/1898.html <za prijave je potrebno kreirati korisnički račun na SALTO stranici, ukoliko ga već nemate>. Rok za prijave je 22. listopada 2010. godine.

Molimo Vas da ovu informaciju proslijedite Vašim kontaktima i suradnicima koji bi mogli biti zainteresirani za ovu aktivnost.

S poštovanjem,

Davor Pavičić

Stručni suradnik za program Mladi na djelu /

Associate for the Youth in Action Programme

RSS 2.0 | trackback