22/10 2010

Program Mladi Na Djelu

Novosti

Poštovani,

obavještavamo Vas da će se, s obzirom na iskaz interesa, radionice programa Mladi na djelu održati:

Više informacija o samim radionicama i načinu prijave ćete dobiti u narednim danima.

Osim radionica, Agencija će održati i dva informativna dana u studenom i to:

Informacije o točnom mjestu i održavanju informativnih dana ćete dobiti u narednim danima.

Radionice su namijenjene onima koji planiraju prijaviti projekt u 2011. godini ili im je projekt odobren u 2010. godini i imaju već barem osnovno znanje o programu Mladi na djelu, a poželjno je i da imaju osnovnu ideju o projektu koji žele prijaviti. Informativni dani su isključivo informativnog karaktera i namijenjeni su osobama koje nemaju predznanja o programu Mladi na djelu.

Podsjećamo Vas da je sljedeći rok za prijavu projekata za program Mladi na djelu 1. veljače 2011. godine i da će Hrvatska od 2011. godine biti Programska zemlja, što znači da će hrvatskim korisnicima biti dostupne sve aktivnosti Programa.

U svrhu što bolje promocije programa Mladi na djelu, Odjel za program Mladi na djelu održava bazu korisnika i potencijalnih prijavitelja programa Mladi na djelu. Podatci iz te baze se koriste isključivo za slanje redovnih obavijesti o novostima u programu Mladi na djelu, promotivnim aktivnostima u Republici Hrvatskoj, mogućnostima za usavršavanje u Hrvatskoj i inozemstvu te za učinkovitije planiranje promotivnih aktivnosti Agencije i programa osposobljavanja i usavršavanja potencijalnih korisnika. Ukoliko ste udruga, lokalno/regionalno javno tijelo ili neformalna skupina mladih, ne primate naše obavijesti ili želite biti sigurni da imamo najažurnije podatke o Vašoj organizaciji, molimo vas da ispunite obrazac na našoj stranici: http://www.mobilnost.hr/index.php?id=383 . Također Vas molimo da potaknete sve potencijalne korisnike programa Mladi na djelu u Vašoj zajednici da učine isto, kako bismo osigurali dostupnost Programa svima.

RSS 2.0 | trackback