10/11 2011

Program kluba Metamedia povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Novosti

U klubu Metamedia se danas, 10. studenog, u 11:00 sati odžala konferencija za novinare povodom predstavljanja nadolazeće beatbox radionice te programa kluba za mlade Metamedia u mjesecu studenom i prosincu.

Besplatna beatbox radionica voditelja Marijana Gačića održat će se u subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog 2011. godine u dva termina: od 11:30 do 13:30 i 18:30 do 20:30 sati.
U nedjelju će se takođe održati i prezentacija radionice otvorenog tipa, s početkom u 21:00 sat, gdje se pozivaju svi zainteresirani da uveličaju događaj svojim prisustvom u klubu za mlade Metamedia (Gajeva 3).

Također, povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, osim Dj i video radionica koje su već u tijeku, kroz mjesec studeni i listopad u Klubu Metamedia održat će se prigodna događanja koja se odnose na edukacijske programe, kampanju putem neprofitnih medija, provedbom edukacijskih programa.
U spomenutim aktivnostima organizirati će se sudjelovanje stručnjaka iz navedenog područja i predstavnika organizacija civilnog društva u svrhu promicanja i unapređivanja zdravlja i zdravih stilova života mladih.
Od aktivnosti priređujemo  sljedeće:

U sljedećem broju Veznika koji izlazi krajem studenoga bit će objavljen veliki intervju s doc.dr.sc. Valentinom Kranželić na temu kockanja mladih u RH. Osim toga objavit će se i popis sportskih udruga te inteview s nekolicinom onih koje upravo imaju u tijeku upise novih članova, a sve s ciljem promocije zdravog života u lokalnoj zajednici.

U nedjelju 20. studenog, emitirat će se putem radio emisije Metazino na HRT Radio Puli reportaža s voditeljima projekata udruga i ustanova koje u našem gradu obilježavaju Mjesec borbe protiv ovisnosti prigodnim programom. To su udruga ZUM, Udruga Institut, Obiteljski centar Istarske županije, Centar za prevenciju ovisnosti.

U klubu Metamedia bit će prikazani i prigodni dokumentarni filmovi na temu prevencije ovisnosti, a u planu je i objavljivanje CD glazbenog izdanja “Made in Rojc 4” te objava glazbenih uradaka na Net Labelu.

Cjelokupni program dio je projekta “Kreiraj i u zdravim navikama uživaj”, kojim obilježavamo Mjesec borbe protiv ovisnosti (15. studenog – 15. prosinca 2011.).

Tags: , ,

RSS 2.0 | trackback