14/12 2010

Prezentacija Agencije za mobilnost i programe EU u Puli

Novosti

Dana 15. prosinca 2010. godine od 10:00 do 14:00 sati, Zaklada će, uz pomoć Ane Preveden iz Udruge ZUM i Vanje Marković iz Škole za Odgoj i obrazovanje Pula koje će prezentirati primjere dobre prakse, održati u prostorijama IDA-e prezentaciju Agencije za mobilnost i programe EU.

Prezentirat će se dva programa: Mladi na djelu namjenjen mladima i udrugama mladih te Program za cjeloživotno učenje

Program za cjeloživotno učenje koji je namijenjen svim osobama uključenim u proces obrazovanja na svim razinama od predškolskog odgoja do visokoškolskog obrazovanja (učenici, studenti, odgajatelji, nastavnici, profesori, administrativno osoblje u vrtićima, školama, sveučilištima i drugim visokoškolskim institucijama), kao i osobama već prisutnim na tržištu rada, koji su zaposleni u različitim poduzećima, javnim i privatnim ustanovama na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini, a bave se nekom vrstom formalnog ili neformalnog obrazovanja.

Mladi na djelu namjenjen je svim mladima, udrugama mladih i osobama uključenim u rad s mladima.

Kako se za Program za cjeloživotno učenje samo 3% od ukupno dodjeljenih sredstva odnosilo na projekte iz Istre željeli bi potaknut na veću uključenost u programe koje pruža Agencija, i to putem prikupljenih informacija sa predavanja te primjerima dobre prakse.

Tags: , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback