28/01 2011

Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Znanstveno obrazovanja“

Metamedia set

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Znanstveno obrazovanje“ koji će se održati od 14. do  17. ožujka 2011.  u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta upoznavanje je međunarodnih i europskih pravnih osnova usmjerenih na znanost, inovacije i istraživanja. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te umrežavanja međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.

Svi zainteresirani mogu se javiti najkasnije do 07. veljače (16:00 sati), a sva potrebna dokumentacija (pismo iskaza interesa – slobodnog formata, na engleskom  jeziku; Pismo iskaza interesa Participant form, životopis u EU formatu EU format_CV_TACSO ) može se poslati isključivo putem elektronske pošte  p2p.hr@tacso.org.

Nacrt programa studijskog posjeta preuzmite ovdje: Agenda_44323-1, a informacije vezano uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.

Izvor: http://www.uzuvrh.hr/vijest.aspx?pageID=1&newsID=1217

Tags: , , , , ,

RSS 2.0 | trackback