24/11 2010

Poziv na radionicu “Nenasilna komunikacija i transformacija sukoba”

Metamedia klub

Klub Metamedia vas poziva na besplatnu radionicu “Nenasilna komunikacija i transformacija sukoba”, koja će se održati u klubu za mlade Metamedia, 11. prosinca 2010. godine od 10:00 do 16:00 sati.

Većina komunikacije koju ostvarujemo u svakodnevnom životu zasnovana je na modelu nasilne komunikacije, a veće i manje sukobe doživljavamo isključivo kao problem i prepreku. Važno je osvijestiti kako se uz malo truda, primjenom nekoliko modela nenasilne komunikacije svaka takva situacija može transformirati u konstruktivan dijalog ili raspravu. Sukobe je pritom vrijedno shvatiti kao priliku i mogućnost da o drugima i sebi naučimo nešto novo.

Ciljevi radionice su upoznavanje s pojmom i principom nenasilne komunikacije, prepoznavanje i transformacija sukoba, promicanje kulture nenasilja, aktivnog građanstva i osobne te društvene promjene, osviješćivanje mladih o važnosti i nužnosti upotrebe principa nenasilne komunikacije i transformacije u svakodnevnom životu.

Teme koje će se obrađivati:
– Oblici komunikacije
– Principi nenasilne komunikacije
– Transformacija sukoba (sukob kao prilika)

Rok za prijavu je 09. prosinac 2010. do 23:59 sati. , a ukoliko zadovoljavaš navedene uvjete, molimo te da ispuniš prijavnicu koja je dostupna na www.metamedia.hr i www.mladipula.org i pošalješ je putem e-maila na: contact@metamedia.hr , info@mladipula.org ili na faks 052/211364.

Uvjeti za prijavu:
− da imaš između 15 i 30 godina;
− da ćeš prisustvovati i aktivno sudjelovati na radionici za cijelo vrijeme njenog trajanja;
– da prijavnicu predaš u navedenom roku.

Broj sudionika je ograničen. Na radionici može sudjelovati 10 osoba.
Radionica je namijenjena mladima u dobi od 15 do 30 godina.
Radionicu će voditi trenerski tim udruge ZUM: Elvis Fekete i Ana Preveden.

Svi/e prijavljeni/e kandidati/kinje će biti obaviješteni o rezultatima selekcijskog postupka putem e-maila.

PRIJAVNICA-Nenasilna komunikacija i transformacija sukoba

RSS 2.0 | trackback