15/05 2012

Poziv – AKCIJA ROJC! 2012.

Metamedia klub, Novosti

Vrijeme: nedjelja, 20. svibnja 2012, 10-15 sati

Mjesto: Rojc

Savez udruga Rojca najavljuje ovogodišnju “Akciju Rojc” – zajedničku manifestaciju udruga iz Društvenog centra Rojc, koja će se održati 20. svibnja od 10-15 sati. Pridružite se i ove godine kreativnoj, zabavnoj okupaciji javnog prostora ispred Rojca, povedite prijatelje, uzmite role, bicikle, romobile i dekice za piknik.

AKCIJA ROJC!, treća po redu održat će se ispred Rojca na plato i zelene površine. Svoje programe predstaviti će brojne udruge iz Rojca, a posjetitelje očekuje bogat glazbeno kulturni program, performansi, instalacije, akustične svirke, plesnjak za penziće, dj-i, radionice za djecu, break danceri, plesači, street basketball, maneštra i mnogi drugi sadržaji.

Održati će se i tradicionalni Proljetni bivljak – savršeno mjesto i prilika da se zamijeni, pokloni ili proda ono što ne koristite ili da se nabavi nešto što nedostaje vašoj savršenoj modnoj kombinaciji.

U suradnji s Prometnom policijom biti će organizirana i Biciklijada za djecu – poligon sa čunjevima i pravim semaforom, izložba dječjih radova, servisiranje dječjih bicikala..Djeca moraju obavezno imati kacige. Tu je još i sportski vrtić “Pčelica” sa rekvizitima i spravama za vježbanje, likovna radionica za djecu udruge “More”, igre za djecu, izviđačke vještine..

Udruga ZOOM gostovati će u Dnevnom boravku s projekcijom njihovo novog filma ZAvolontiraj.

Tags: , , , , , ,

RSS 2.0 | trackback