12/09 2012

Otvorena javna rasprava o Nacrtu Kriterija i postupka kandidiranja i izbora članova Savjeta za mlade iz reda udruga mladih i za mlade

Novosti

Ministarstvo socijalne politike i mladih otvara javnu raspravu o Nacrtu Kriterija i postupka kandidiranja i izbora članova Savjeta za mlade  iz reda udruga mladih i za mlade. Javna rasprava bit će otvorena do 25. rujna 2012. godine.


Cilj i svrha javne rasprave je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o Nacrtu Kriterija i postupka kandidiranja i izbora članova Savjeta za mlade  iz reda udruga mladih i za mlade kojeg je izradilo Ministarstvo uz savjetovanje s nadležnim tijelima državne uprave.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne primjedbe i prijedloge na pojedine točke predložene u Prijedlogu Odluke, uz jasna obrazloženja i to putem obrasca sudjelovanja u internetskom savjetovanju koji možete preuzeti ovdje- Obrazac_web_savjetovanje-Kriteriji Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: ante.martic@mspm.hr.

Dodatno uz internetsko savjetovanje, a u cilju osiguranja kvalitete i otvorenog dijaloga sa zainteresiranom javnošću, održat će se i okrugli stol o Kriterijima za članstvo u Savjetu za mlade Vlade RH. Po završetku procesa savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva, uz obrazloženja za one koji eventualno neće biti prihvaćeni o tome zašto nisu prihvaćeni.

Izvor

Foto

Tags: , ,

RSS 2.0 | trackback