28/06 2011

Okrugli stol “Volonteri u radu s osjetljivim skupinama” u Motovunu

Novosti

Vrijeme: 05. srpnja 2011.
Mjesto: Motovun

Inicijativa za Volonterski centar Istre i Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije u sklopu 18. Motovunske ljetne škole unapređenja zdravlja (Modul Zdravi gradovi i županije) organiziraju okrugli stol na temu “Volonteri u radu s osjetljivim skupinama – nove mogućnosti podrške organizatorima volontiranja i volonterima”, koji će se održati od 11:00 do 13:30 sati u Motovunu, Hotel Kaštel.

Cilj okruglog stola je predstaviti primjere dobre prakse i smjernice za rad s volonterima te potaknuti raspravu o mogućnostima podrške volonterima i organizatorima volontiranja u području rada s osjetljivim skupinama građana.

Okrugli stol namijenjen je predstavnicima ustanova i udruga na području socijalne skrbi, ostalim organizacijama koje izravno rade s osjetljivim skupinama građana te predstavnicima gradova i općina, a njjime će se ujedno obilježiti i Europska godina volontiranja (2011.).

Sudjelovanje se može potvrditi na telefon (052) 391-425 (Obiteljski centar IŽ) ili na mail: ociz@ociz.hr, do 01. srpnja 2011. godine.

Volonteri u radu s osjetljivim skupinama

RSS 2.0 | trackback