01/04 2011

Održano javno savjetovanje o nacrtu Pravila za sufinanciranje projekata financiranih iz EU fondova

Novosti

Dana 24. ožujka 2011. u prostorijma Hrvatske zajednice tehničke kulture u Zagrebu, Ured za udruge održao je javno savjetovanje o nacrtu Pravila za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2011.godinu.

Javno savjetovanje okupilo je više od 30 predstavnika organizacija civilnog društva.

Pravilima koja su predstavljena svrha je utvrditi kriterije i postupak kojim će Ured za udruge izabrati i sufinancirati projekte ugovorene u okviru raznih programa Europske unije raspoloživih organizacijama civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, a čije je sufinanciranje predviđeno u Državnom proračunu iz dijela prihoda od igara na sreću u razdjelu 020 Vlada Republike Hrvatske, Glava 10 Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge Aktivnost A 509051 – Sufinanciranje EU projekata organizacijama civilnoga društva.

Ovim putem također pozivamo sve predstavnike zainteresirane javnosti – institucije, organizacije te pojedince da svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na spomenuti dokument pošalju na adresu elektroničke pošte info@uzuvrh.hr, do 01. travnja 2011.

Napominjemo da ćemo po isteku roka za savjetovanje sve zaprimljene potpisane doprinose objaviti na internetskim stranicama Ureda za udruge.

NACRT PRAVILA ZA SUFINANCIRANJE: pravila-sufinanciranje EU projekata OCD-nacrt(1)

Izvor: http://www.uzuvrh.hr/vijest.aspx?pageID=1&newsID=1291

Tags: , , ,

RSS 2.0 | trackback