20/04 2011

Objavljen javni poziv za sufinanciranje EU projekata organizacijama civilnog društva

Metamedia set

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske raspisao Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2011. godinu.

Na ovaj Poziv može se prijaviti organizacija civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koja je registrirana i djeluje u Republici Hrvatskoj i koja djeluje u svojstvu nositelja projekta ugovorenog s Europskom komisijom ili provedbenom agencijom.

Na ovaj Poziv može se prijaviti organizacija civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koja je registrirana i djeluje u Republici Hrvatskoj, koja na projektu ugovorenom s Europskom komisijom ili provedbenom agencijom u sklopu IPA programa Prekogranične suradnje i programa Višekorisničke IPA-e djeluje u svojstvu partnera iz Hrvatske.

Iznimno, na ovaj Poziv mogu se prijaviti i ostale organizacije civilnog društva (npr. zaklade, sindikati, privatne ustanove itd.) koje djeluju u svojstvu nositelja projekta ugovorenog s Europskom komisijom ili provedbenom agencijom.

Sve potrebne informacije o Javnom pozivu pogledajte ovdje:

http://www.uzuvrh.hr/ufokusu.aspx?pageID=36&newsID=1314

Tags: , ,

RSS 2.0 | trackback