25/10 2013

Nova emisija Metazina o Volonterskom centru Istre

Novosti

Tema emisije Metazin koja će se emitirati na Radio Puli od 19 sati 27. listopada. 2013. je Volonterski centar Istre.

Prošli smo tjedan razgovarali s Danielom Baturinom, stručnim suradnikom udruge Ceraneo i njegovom kolegicom Ivana Dobrototić. Oni su nam više objasnili o pojavi socijalnim inovacija i važnosti ulaganja u predškolsko obrazovanje. Ove nedjelje bavit ćemo se volonterima, točnije Volonterskim centrom Istra. Povodom toga, popričali smo s predsjednicom volonterskog centra Danijelom Ustić i Elvisom Fekete voditeljem ureda centra. Emisiju su pripremili Marino Jurcan i Dunja Lendić, a glazbeni urednik nedjeljnog vecernjeg programa je Marino Jurcan.

Metazin je emisija o civilnom društvu, nezavisnoj kulturi i kulturi mladih u sklopu koje slušamo i emisiju PulaP o reggaeu (uredjuju i vode King Shango & 2Steppaz od 21,05 do 21,50) te emisiju Rezonanca o elektroničkoj glazbi (od 22,30 do 24,00 sati uredjuje DJ Marino).

Više informacija potražite na  www.hrt.hr.

 

Metazin je neprofitni medijski projekt udruge Metamedij kojeg sufinanciraju Grad Pula i Ministarstvo kulture RH, a realiziran je u partnerstvu s HRT Radio Pulom. Udruga Metamedij je korisnica institucionalne potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

radio-320x200

Tags: , ,

RSS 2.0 | trackback