27/09 2010

Natječaj za organiziranje studijskih posjeta u okviru Programa za cjeloživotno učenje

Novosti

Agencija za mobilnost i programe EU provodi natječaj za organiziranje studijskih posjeta u Republici Hrvatskoj. Studijski posjeti su aktivnost unutar Programa za cjeloživotno učenje i njegovog sastavnog dijela – Transverzalnog programa, a nastoje promicati suradnju na europskoj razini u područjima općeg obrazovanja, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i cjeloživotnog učenja, te promicati kvalitetu i transparentnost u sustavima obrazovanja i osposobljavanja zemalja sudionica Programa za cjeloživotno učenje.
Studijski posjeti traju od 3 do 5 dana, a okupljaju 10 do 15 sudionika iz zemalja članica Programa za cjeloživotno učenje. Za sudionike predstavljaju mogućnost za diskusiju, razmjenu informacija i primjera dobre prakse. Najčešće studijske posjete organiziraju upravo one ustanove koje su i same sudjelovale u studijskim posjetima.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Agencija za mobilnost i programe EU organizatorima studijskih posjeta daju financijsku potporu za dio troškova organizacije.
Rok za prijavu Agenciji za mobilnost i programe EU: 17. listopada 2010. godine.
Više o tome pogledajte na: http://www.mobilnost.hr/index.php?id=327

Tags: , ,

RSS 2.0 | trackback