15/09 2010

LabforCulture prezentacija knjige: Cultural Bloggers Interviewed

Metamedia set

LabforCulture vas poziva na proslavu prezentacija njihove nove knjige, Cultural Bloggers Interviewed. Ova zbirka je uvid istraživanje o ulozi bloganja u kulturnom sektoru – i  biti će otkrivena tijekom piknika u srijedu, 22. rujna u 17:30 u WesterLiefde, Westergasfabriek, u Amsterdamu.

Ova knjiga sadrži značajke intervjua od strane austrijske producentice i istraživačice, Annette Wolfsberger s devet poznatih blogera iz cijele Europe: Anne Helmond, Robert Misik, Alek Tarkowski, Marta Peirano and José de Vicente, Alessandro Ludovico i Régine de Batty.

Uz misaono-izazivački uvod o ulozi blogova od strane novinara Guardian-a i blogera Mercedes Bunz-a, ova publikacija je temelj za svakoga s budućom ulogom u kulturnom bloganju i on-line izdavaštvu.

Prezentacija će započeti s uvodom Katherine Watson, direktoricom LabforCulture i europske kulturne fondacije. Nakon toga će uslijediti kratki Q & A session s Annette Wolfsberger, koja je zajednički urednik knjige Cultural Bloggers Interviewed. Ona će razgovarati s Michelle Kasprzak, koja je jedna od devet kulturnih blogera intervjuiranih u najnovijoj knjizi LabforCulture-a. Događaj će se održati neposredno nakon prvog od tri dijela u nizu rasprava koje su slozene od strane Culturalmondo / Piknik, počevši sa fokusom na novom novinarstvu i kulturnoj kritici. Radujemo se vašem dolasku na prezentaciju 22. rujna u 17:30. Molimo obavijestite nas možete li nam se pridružiti slanjem e-maila na Nicola Mullenger – nicola@labforculture.org – prije 17. rujna – potvrdom e-pošte potrebno je osigurati ulaz.

Kliknite ovdje za kratak pogled na knjigu.


www.labforculture.org.

Umrežena platforma za informacije o umjetnosti i kulturi u Europi.

  1. Kontakt informacije: Nicola Mullenger: nicola@labforculture.org
  2. LabforCulture je partnerska inicijativa Europske kulturne zaklade i zahvalano je na podršci svojih donatora.
  3. LabforCulture je jedinstveni alat za umjetnike, kulturnih djelatnike, Organizacije i mreže za preko 50 zemalja Europe, te platforma za kulturnu suradnju između Europe i ostatka svijeta. LabforCulture pruža široki spektar informacija oko mogućnosti financiranja u vijestima iz kulture i kroz svoje otvoreno mjesto u umjetničkom i kulturnom sektoru mogu postavljati blogove, traži kontakte na mrežnim profilima ili jednostavno najave o umjetničkim događajima. Stranica je na šest jezika: engleskom, francuskom, njemačkom, talijanskom, poljskom i španjolskom jeziku.   http://www.labforculture.org/
RSS 2.0 | trackback