15/02 2012

Jednaki u različitosti – Poziv

Natječaji

Rok: 05. ožujka 2012.

Pučki pravobranitelj objavljuje javni poziv za organizacije civilnog društva koje se žele uključiti u rad na suzbijanju diskriminacije.

Pučki pravobranitelj, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Ured za ljudska prava Vlade RH provode projekt Jednaki u različitosti koji je sufinanciran kroz Program zajednice Progress. U sklopu projekta prikupljaju se ponude zainteresiranih organizacija civilnog društva kako bi s pet odabranih organizacija bila ostvarena suradnja tijekom ovog projekta, ali i u budućnosti na području suzbijanja diskriminacije.

Odabrane organizacije civilnog društva potpisat će Sporazum o suradnji na području suzbijanja diskriminacije, te se od njih očekuje aktivno sudjelovanje u projektnim aktivnostima tijekom čitave provedbe projekta kroz 2012. godinu, ali i nastavak rada kao kontakt točaka nakon završetka provedbe projekta. Pet organizacija bit će odabrano po regionalnom kriteriju, odnosno po jedna iz svake od pet regija

Prijave se dostavljaju isključivo poštom s natpisom “Za Javni poziv”, na adresu Ureda pučkog pravobranitelja, Opatička 4, 10 000 Zagreb, a rok za podnošenje prijava je 5. ožujka.

Više informacija potražite OVDJE.

Tags: , , , ,

RSS 2.0 | trackback