08/03 2011

INmusic festival – natječaj za pjesmu

Metamedia set

T-Mobile INmusic festival pokreće natječaj za izbor službene pjesme festivala, a pobjednika očekuje nagrada od 7000 kuna i dvije festivalske ulaznice.

Službena pjesma T-Mobile INmusic festivala bit će izabrana glasovanjem publike, a svoje pjesme na natječaj mogu prijaviti svi zainteresirani autori do 7. travnja 2011.

Autori svoje pjesme u trajanju od minimalno 60 sekundi do maksimalno 150 sec mogu prijaviti na natječaj od 7. ožujka do 7. travnja 2011. Nakon zaključenja prijava, festivalska komisija izabrat će tri najbolja prijedloga prispjela na natječaj i objaviti ih na tportalu. Za najbolju pjesmu festivala publika će na tportalu moći glasovati u razdoblju od 14. do 25. travnja 2011. godine. Pobjednička pjesma će 27. travnja 2011. godine biti proglašena putem objave na tportalu i službenoj web stranici festivala, uz navođenje imena autora. Autor će biti nagrađen sa 7.000,00 kuna i dvije festivalske ulaznice, a pobjednička pjesma bit će pozicionirana kao službena pjesma T-Mobile INmusic festivala. Ostale finalne kandidate također očekuje utješna nagrada.

Svi uvjeti za sudjelovanje i pravila natječaja nalaze se OVDJE.

Izvor: http://www.t-mobileinmusicfestival.com/vijesti/natjecaj-za-sluzbenu-pjesmu-t-mobile-inmusic-festivala

Tags: ,

RSS 2.0 | trackback