31/10 2013

Emisija Metazina o 10. Antifa festu

Metamedia set, Novosti

Tema emisije Metazin koja će se emitirati na Radio Puli od 19 sati  3. studenoga 2013. je 10. Antifa fest.

Početak studenog rezerviran je za Antifa fest. Ove godine u tri dana održavanja, od 7. do 9. studenog 2013.,  slavi se deseto, jubilarno izdanje festa bogatim edukacijskim programom o uvijek zanimljivim i aktualnim temama te dvjema koncertnim večerima uz šest D.I.Y. bendova.
 Ovu nedjelju razgovarat ćemo s Deanom Cukonom i Davorom Vukovićem.

 

Ovogodišnji program okvirno sačinjavat će izložba grafika Nadana Sarvana, predavanje Jelene Čaušević o projektu “Hollaback – ulično rodno uvjetovano uznemiravanje – zašto i kako pričati o njemu?”, predstava “Iskorak” dramske skupine Korak, 

predavanje Emila Jurcana “Crni plan Pule”, okrugli stol na temu “Put Iskoraka iliti na što treba biti spreman baveći se LGBT aktivizmom u Puli” koju vodi Patrik Lazić i predavanje o medijima “Opčinjenost prevarom – pseudo, mit i mediji” Deana Cukona.

 

Od bendova koji će nastupati najavljeni su 6xBx (punk, Pula), 
Slander (hardcore, Italija), Pasi (punk rock, Rijeka) u petak i  Trea Viit (hardcore punk, Karlovac), White Stain (punk rock, Slovenija), Socijalna Služba (hardcore punk, Zagreb) u subotu.

Emisiju su pripremili Marino Jurcan i Dunja Lendić, a glazbeni urednik nedjeljnog vecernjeg programa je Marino Jurcan.

Metazin je emisija o civilnom društvu, nezavisnoj kulturi i kulturi mladih u sklopu koje slušamo i emisiju PulaP o reggaeu (uredjuju i vode King Shango & 2Steppaz od 21,05 do 21,50) te emisiju Rezonanca o elektroničkoj glazbi (od 22,30 do 24,00 sati uredjuje DJ Marino).

Više informacija potražite na  www.hrt.hr.

 

Metazin je neprofitni medijski projekt udruge Metamedij kojeg sufinanciraju Grad Pula i Ministarstvo kulture RH, a realiziran je u partnerstvu s HRT Radio Pulom. Udruga Metamedij je korisnica institucionalne potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

1383622_619730754758469_535674737_n

Foto

 

Tags:

RSS 2.0 | trackback