09/11 2011

Beatbox radionica u klubu Metamedia

Novosti

U mjesecu studenom u klubu za mlade Metamedia u CGU Rojcu održat će se beatnox radionica, koja je dio programa obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnost (15. studenog – 15. prosinca 2011.).

Beatbox radionica održat će se u subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog 2011. godine u dva termina: od 11:30 do 13:30 i 18:30 do 20:30 sati.

Teme koje će se obrađivati su uvod u vokalnu perkusiju, osnove beatbox pisma, soft i power beatbox tehnike i osnove multivokalizma.

U nedjelju će se takođe održati i prezentacija radionice otvorenog tipa, s početkom u 21:00 sat, gdje se pozivaju svi zainteresirani da uveličaju događaj svojim prisustvom u klubu za mlade Metamedia (zgrada Karlo Rojca).

Voditelj radionice je Marijan Gačić, vokalni majstor iz Zagreba, koji posjeduje dugogodišnje iskustvo u vokalnoj perkusiji, beatboxu i multivokalizmu.

Beatbox je stvaranje glazbe pomoću ustiju, usana, jezika i glasa. Poanta je stvoriti zvuk što sličniji onom koji proizvodi neki instrument, ili “skinuti” ritam neke pjesme. Umjetnost beatboxanja odlikuje se proizvođenjem što većeg spektra zvukova.
Ono što je bitno razumijeti je činjenica da je u ljudskoj psihi učenje beatboxa identično učenju govora. U prijevodu: što više ljudi oko vas beatboxa – to ćete vi brže naučiti beatboxati.

Rok za prijavu je do 17.11.2011. do 23:59 sati. , a ukoliko zadovoljavaš navedene uvjete, molimo te da ispuniš obrazac za prijavu: , i pošalješ ga na: contact@metamedia.hr
– da imaš od 15 do 30 godina;
– da ćeš prisustvovati i aktivno sudjelovati na radionici za cijelo vrijeme njenog trajanja;
– da prijavnicu predaš u navedenom roku

Iskustvno nije bitno! Sudionici će se iznenaditi koliko toga već znaju a da toga nisu niti svjesni..
Radionica je besplatna za sve sudionike.
Za dodatne informacije, kontaktiraj nas na broj telefona: 099/737 94 03, Maja Iskra ili na mail: contact@metamedia.hr

Prijavnica beatbox

Tags: , , , ,

RSS 2.0 | trackback