24/06 2013

Aktivističko-edukacijski izlet brodom

Media Mediterranea, Novosti

izlet Plan Mediterraneo
Ovogodišnje 15. izdanje festivala Media Mediterranea koje organizira udruga Metamedij, uključuje aktivističko-edukacijski izlet pod imenom Plan Mediterraneo. Naime, 25. lipnja organizirat će se postindustrijska ruta brodom oko Valelunge, Malih Brijuna i Punte Christo. Cilj izleta jest posjećivanje lokacija koje su korištene u zadnjih 15 godina festivala kao privremene kulturne zone. Osim toga, treba naglasiti da veći dio njih predstavlja prostor bivših vojnih zona, što je danas goruća tema javnih rasprava. Riječ o javnim prostorima koji su i dalje neiskorišteni i tajnoviti, pa je možda i jedinstvena prilika za vidjeti ih prije njihove komercijalizacije.

Polazak je u 10 sati brodom Ulika s pulske rive, a planirani povratak u 19 sati. Cijena izleta iznosi 100 kuna, a u to je uključen ručak, gostovanje stručnjaka i otvorena diskusija, zatim vođenje i obilazak lokacija, DJ za vrijeme trajanja izleta (lounge i global beat) te snimanje filma i arhiviranje.
 
 
Broj osoba je ograničen na 50.
Svi zainteresirani za odlazak na izlet mogu se javiti putem e-maila contact@metamedia.hr ili telefonom na broj 052/544-266, od 9 do 13 sati.

Tags: , , ,

RSS 2.0 | trackback