15/05 2013

Akcija za Rojc 2013

Novosti

U nedjelju, 12. svibnja 2013. godine od 10:00 do 15:00 sati na velikom parkiralištu ispred Rojca odvila se četvrta po redu manifestacija ”Akcija za Rojc!”. Glavni organizator događaja, Savez udruga Rojca i prijatelji koji je unutar sebe okupio dvadesetak udruga, priredio je bogat program u koji su bili uključeni performansi, glazbene točke, instalacije, sportski sadržaji, razne vještine i igre. Od igara najzanimljivija je bila društvena igra ”Čovječe ne ljuti se u Rojcu!” jer je bila sastavljena od živih pijuna koji su bacanjem velike kocke morali doći do cilja. Igra se može igrati i dalje, samo je kod portira Rojca potrebno preuzeti veliku kocku. Osim zabave, najmlađima je bio zanimljiv i edukativni dio u kojem su uz pomoć djelatnika Policijske postaje Pula na poligonima sa semaforima i prometnim znakovima naučili kako se ponašati u prometu.

P1000301

Za mlade i one nešto starije bio je priređen foto panel ”K&K”, akustične izvedbe bendova i DJ-eva te veliki Buvljak koji se pokazao kao pun pogodak cijelog događaja. Na Buvljaku se predstavilo pedesetak izlagača koji su osim odjeće za predstojeću ljetnu sezonu u ponudi imali i razne uporabne predmete i igračke, a sve po veoma skromnim cijenama.

Po komentarima oduševljenih posjetitelja čini se kako je i ova ”Akcija za Rojc!” prošla uz pozitivne kritike i lijepe uspomene koje će joj nadamo se, biti poticaj da iduće godine privuče još veći broj zainteresiranih.

Tekst: Maja Sabljak

Tags:

RSS 2.0 | trackback