22/05 2012

Akcija Rojc 2012

Novosti


Savez udruga Rojc organizirao je treću po redu Akciju Rojc-manifestaciju u kojoj su sudjelovale udruge iz Društvenog centra Rojc.
Veseloj atmosferi doprinijela je i živa glazba; za jazz su se pobrinuli saksofonisti Oleg Kyrejev i njegov Time Machine uz pomoć jazz kvarteta Puhačkog Orkestra grada Pule.

Nastupio je i Skandal bend, a za nešto laganiju, akustičnu atmosferu pobrinuli su se Gabi i Marijan iz Nole.

Najveću pozornost privukli su breakdance skupina Ab Original koji su prezentirali svoje vještine. Osim glazbenog nastupa bile su tu i radionice za djecu, breakdanceri, plesači, izviđači, ali i “buvljak” gdje su ljudi mogli prodati sve što im više ne treba.

U Dnevnom boravku je gostovala udruga ZUM s projekcijom njihova najnovijeg filma “Zavolontiraj”; bio je tu i sportski vrtić Pčelica sa rekvizitima i spravama za vježbanje, likovna radionica za djecu udruge More.

Šarolikoj atmosferi doprinijela je i Prometna policija koja je u suradnji udrugom Metamedij organizirala dječiju biciklijadu,a uz to su i građanima prezentirali tester za opojne droge,  radar koji slika prebrze vozače te su educirali djecu kako se treba ponašati u prometu.

Tags: ,

RSS 2.0 | trackback